Nascut a Barcelona inicià els seus estudis de piano amb el seu pare i Mercè Salieti. El 1996 entrà a l’Escolania de Montserrat on estudià piano amb Vicenç Prunés. Un any més tard ja era un dels guanyadors del 13è Concurs de piano “Premi Ciutat de Berga”. Al 2000 continuà els seus estudis amb Mª Lluïsa Reñaga i Albert Attenelle a l’Escola de Música de Barcelona.  
Ha estat guardonat en concursos com el “PEMAC” (Caja Madrid), “Premi Ciutat de Berga”, “Ciutat de Múrcia”, “Joves Intèrprets de piano de Catalunya”, el Premi de la Crítica del Primer Palau 2011, el 1r Premi al "XXXVIII Oxford Music Festival Piano Competition 2012" i el 1r Premi al "Emanuel Trophy Piano Competition 2013".
En la vessant camerística també ha estat premiat en el “Concurs de Cambra Junior”, “Concurs Premi Ciutat de Manresa”, INJUVE i "Concurs Josep Mirabent i Magrans" amb el cellista Óscar Alabau amb qui toca regularment. L'any 2012 van guanyar el 1r Premi al Concurs de Cambra de Joventuts Musicals de Vinarós (JME).
Ha rebut consell de professors de renom internacional a l'estat espanyol, Regne Unit i als EUA.
Ha actuat a festivals al Regne Unit com el "Limelight Artists", "Louth Music Festival", "Impressions of Spain", "Anglospanish society Classical Concert" i "Young Artists" entre d'altres; a l'estat espanyol ha actuat a festivals com el Primer Palau, "Jorcam, Matinés musicales", Ruta del Cister, Festival de Tardor de l’Auditori Pau Casals, Festival Mas i Mas, Festival de Jimena, “Nous Valors, Joves&Clàssica”, “Veladas Musicales” i Nous Repertoris s. XXI a l'SGAE. També ha actuat en auditoris com al Palau de la Música Catalana, Teatros Canal de Madrid, l’Auditori Axa de Barcelona, l'embaixada espanyola de Londres, Clare Hall (Cambridge), l'Auditori "Círculo de las Bellas Artes" de Madrid, Badkapel (La Haia), l’Auditori Municipal de Terrassa, “St. Wilfrid’s Hall” (Londres), "Chichester cathedral", La Pedrera de Barcelona, Ateneu barcelonès, Netherhall Auditorium de Londres, teatre “Juan Bravo” de Segovia, Casa Elizalde de Barcelona, Monestir de Montserrat i al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet.
L’any 2007 realitzà una gira com a solista per Múrcia on tocà, entre d’altres sales de concerts, al teatre Romea.
Ha estat enregistrat per TV3, RTVE, CR (Catalunya Ràdio) i BTV entre d’altres.
Actualment ha acabat la carrera superior de piano i un "Master of Performance, (Guildhall Artist)" amb honors i està estudiant el doctorat (“Doctorate in Music") amb la professora Joan Havill a la “Guildhall School of Music and Drama” (Londres) on fou acceptat amb premi d’audició. També té el privilegi d’haver estat becat pel Ministeri de Cultura, Ibercaja, “Musicians Benevolent Fund Postgraduate Performance Award” (Londres), fundació John S Cohen (Londres), fundació Vandervell (Londres), una beca de "Escuela Reina Sofía - Instituto Internacional de Música de Cámara" i dues beques d’alta especialització d’AIE (“Artistas e Intérpretes de España”) i la beca de la Generalitat de Catalunya. L'any 2011 guanyà el premi O2 - Telefónica (Londres).